ICK

Gezondheid

Lekker in je vel, betekent ook lekker in je werk. Zowel fysiek als mentaal goed voor jezelf zorgen is van belang om iedere dag met plezier naar je werk te gaan. Dat is leuk voor nu, maar ook goed voor later. De werkgever is verplicht een aantal zaken te regelen op het gebied van arbeidsomstandigheden. 

Steeds meer werkgevers kijken echter verder dan dat. Zij erkennen het belang van een goed gezondheids- en vitaliteitsbeleid en dat is breder dan alleen het terugdringen van het ziekteverzuim.

Ook kun je zelf iets doen. Door de DIX scan in Tiptrack, krijg je beter inzicht in hoe je er qua gezondheid voor staat. En met de tips die je ontvangt, kun je direct aan de slag. 

Gratis testen en tools
Naar aanleiding van jouw resultaten ontvang je bovendien linkjes naar gratis en voor jou geselecteerde tests en tools in Tiptrack. Werk je vaak in ongunstige houdingen? Dan ontvang je een tip met een linkje naar de gratis test ‘Werkomstandigheden’. Hiermee krijg je inzicht in fysieke belasting, veiligheid op je werk, werk- en rusttijden en je werkplek. Heb je last van stress? Dan ontvang je een tip met een linkje naar de gratis werkstresstest.