ICK

Contact

Het Fonds Collectieve Belangen (FCB) is het orgaan dat jaarlijks uitvoering geeft aan de ICK-CAO. In het FCB zitten zowel bestuurders vanuit Werkgeversvereniging NLdigital als bestuurders vanuit de vakorganisaties. Gezamenlijk zorgen zij voor de correcte uitvoering van de CAO en participeren zij in projecten, waaronder het project Duurzame Inzetbaarheid.

Binnen dat project valt het ontwikkelen van deze website met informatie voor werkgevers en een link naar Tiptrack voor werknemers. Het FCB heeft geïnvesteerd in dit project om ervoor te zorgen dat duurzame inzetbaarheid duidelijk en concreet zichtbaar gaat worden voor de medewerkers in de ICK-branche. 

 

Bestuurders

Huug Brinkers (De Unie), Bob Bolte (FNV), Tamara Westerink (CNV Vakmensen) en
namens de NLdigital Werkgeversvereniging: Hans Keukelaar, Vincent Kranenburg en Loet Pessers.

Vragen?

Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen met vragen over deze website, duurzame inzetbaarheid of HR in het algemeen. We horen graag van je!

 

Heb je vragen over deze website?

Dan horen we graag van je bij de NLdigital werkgeversvereniging.

 

Heb je vragen over TipTrack?

Gebruik dan de supportknop in de app.

 

Heb je vragen over HR in het algemeen?

Kijk dan eens op de website van AWVN. Hier vind je veel informatie, downloads en handige tips over waardevol werkgeven.

 

Heb je vragen over HR in jouw organisatie?

Bijvoorbeeld over het toepassen van de ICK-CAO of het vaststellen van het budget voor duurzame inzetbaarheid? Of wil je een overleg met een adviseur? Neem dan contact op met de NLdigital werkgeversvereniging.